Visa att DU bryr dig! Protestera!

Till ledarna och medlemmarn i Europeiska Unionen!

Stoppa massmorden i Gaza nu!!!


På följande länk kan du skicka ett protestbrev till medlemmarna i Europeiska Unionen:

http://islamguiden.com/protester/gaza/gaza_sve.html


Allt DU behöver göra är att skriva är ett namn, e-mail och klicka på "SKICKA"
Tar max 30 sekunder att gör medan belöningen hos Allah swt kommer vara stor!
Det är det minsta vi kan göra för Gazas barn som blir brutalt mördade!


När du fyller i formuläret så skickas i väg ett protestbrev med följande innehåll, fast på engelsk, till ledarna och medlemmarn i Europeiska Unionen:

Till Europiska Unionens medlemmar och ledare:
Vi, medborgare i den Europeiska Unionen, vill uttrycka vår ilska och vårt missnöje med den roll våra ledare spelar i det som händer i Gaza nu och vad som har pågått i decennier med krigsbrott och massmord. Vi vill säga till er att er nuvarande inställning inte representerar de lagar och principer som medborgarna i Europeiska Unionen står för. Den är inte heller i enlighet med mänskliga rättigheter i ett samhälle där alla har rätt till ett fredligt och värdgt liv och där alla har rätt till att få sina behov av utbildning och medicin tillgodosedda.

Er svaga roll vid belägningen av Gaza spelade en stor roll för dödandet av kvinnor och barn i Gaza .och även för förstörandet av skolor, sjukhus, moskéer och universitet i Gaza I er roll som stormakt i den politiska världen kräver vi att ni, som våra valda representanter ska agera mot massdödandet och morden på det palestinska folket. Vi begär också att ni ska kräva ett omedelbart eld upphör, reträtt av de israelska soldaterna, stopp för belägringen av Gaza och att ni ska .sända medicinsk och annan livsnödvändig hjälp till de drabbade i Gaza Vi väntar på er reaktion mot dödandet av 700 människor och 3000 sårade, de flesta av dem var kvinnor och barn.

På följande länk kan du skicka ett protestbrev till medlemmarna i Europeiska Unionen:

http://islamguiden.com/protester/gaza/gaza_sve.html




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0