Gazas barn dör, Israels terror fortsätter!

Det spelar ingen roll ifall barn, kvinnor och äldre människor dödas av Israels "MODIGA" soldater? Jag blir besviken på omvärlden och på de människor som kan göra mycket för Gazas invånare genom att BARA HÖJJA RÖSTEN men INTE GÖR DET!!!!!!! Varför, varför varför gör ingen någonting? Varför tillåter de Israel att utföra dessa attacker?

Jag fäller en tår  medans jag skriver detta, det känns som inte länge sedan (1992-1995) serberna dödade 250 000 bosnier under det hemska kriget, 250 000 CIVILA!!!!

Hur länge har Israels terror pågått? När ska världen säga ifrån och inte TILLÅTA dem att terrorisera de förtryckta palestinierna?

Hur länge till ska de lida? Hur många barn till ska dödas innan någon sätter stopp för Isarels terror?


En norsk läkar som befinner sig i Gaza sade att det var också viktigt att informera världen om att det är civila som dödas:

"Jag tror att det är viktigt att det kommer ut att propagandan om att de endast dödar en massa galna terrorister och Hamas-folk inte stämmer. De dödar civila palestinier här. Kvinnor och barn, säger Erik Fosse. "


Läs mer om det på:     http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4134807.ab



VILL PÅMINNA ALLA GODA MÄNNISKOR, ALLA SOM TROR PÅ GUD OCH RÄTTVISA ATT DE INTE FÅR GLÖMMA GAZAS INVÅNARE I SINA BÖNER!!!

OM VI INTE KAN GÖRA NÅGONTING FÖR PALESTINAS BEFOLKNING SÅ KAN VI ALLTD BE EN BÖN TILL GUD ATT HAN HJÄLPER DE FÖRTRYCKTA PALESTINIERNA OCH ATT DET ORÄTTVISA KRIGET STOPPAS GENAST!

YA ALLAH HJÄLP GAZAS BEFOLKNING!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-01-14 @ 21:21:03
Postat av: Safija

MasAllah lijep blog.

Da te Allah swt nagradi za trud.

Bosnjaci su izgleda brzo zaboravili sto se desilo nama, jer da nisu bilo bi nas vise na demonstracijama za Palestinu, jer Palestina il Bosna isto - moderno naoruzane armije protiv civila i to sve i dozvoljenim i ne dozvoljenim sredstvima. Molim Allaha swt da se muslimanski ummet probudi

Assalamu alejkum

2009-01-14 @ 21:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0